top of page

 

Un espai tranquil i acollidor on escoltarem, observarem i atendrem al teu fill/a com la persona única i especial que és.

 

Promovent en tot moment el respecte i amor cap a ell o ella i els altres, així com cap a l'entorn, la natura i els elements que la componen. 

 

Acompanyant 

amb amor 

i respecte

Atenció individualitzada

 

El grup reduit permet atendre les veritables necessitats emocionals, fisiologiques, de joc i moviment de cada infant en el moment que ella o ell ho necessita.

 

L'infant és el protagonista de la seva pròpia història, nosaltres l'acompanyem i preparem un ambient segur que respongui als seus interessos.

 

Espai acollidor

 

La nostra llar és petita i acollidora. És un espai obert i lluminós, ventilat, higènic i adaptat als infants. 

 

Comptem amb una zona principal, una habitació de descans i joc tranquil, i una terrassa gran amb accés des de la zona principal que permet circular lliurement als infants

Acompanyament familiar



Creiem en uns primers anys de vida a casa i en un entorn familiar, però també som conscients de les dificultats de concilar la vida laboral amb la familiar.

 

És per això que ens oferim com a Mares de dia, donant resposta a les vostres necessitats, obrint casa nostra als vostres infants.

bottom of page